Cristi Cons

//Biog:

Nascut in 1987 in Craiova,practica violoncelul de la varsta de 7 ani la Liceul de arta "M.Sorescu" Craiova.In prezent este student la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti .
A inceput sa asculte muzica electronica de la 15 ani incepand cu trupa Prodigy.La 16 ani frecventa clubul de muzica electronica din Craiova unde ramane impresionat de muzica lui Rhadoo.
Invata sa mixeze intr un club privat de muzica electronica si incerca sa si descopere stilul ascultand cat mai multa muzica.Se indragosteste de stilul minimal atunci cand a aparut in tara,trece peste acea etapa si in prezent mixeaza detroit techno,un stil de care nu se poate departa,preferintele sale ajungand pana la deep house,soulful,disco house.
Influentele sale sunt:Derrick May,Kevin Sauderson,Masters at Work ,Dimitri from Paris,Kerri Chandler,RicardoVillalobos,Rhadoo,Pedro.
A mixat in:Avangarde,Pulp,Korona,Versus,All Stars(din Craiova),Zoom(Targoviste)Office(Sighisoara),Why Not,Kado,Propaganda,Fuchsia,Frame(din Bucuresti).
Considera ca studiile muzicale l au ajutat foarte mult sa inteleaga muzica si sa aprecieze trairile si inspiratia oferite de aceasta.


//More info:

http://www.myspace.com/kristidorien

Niciun comentariu: