Task Kreed

//Biog:

Numele nu va spune probabil nimic. Dar cu siguranta va va spune multe în curând. Task vine de la sarcina pentru ca Silviu Tanase adica Task_ Kreed are întotdeauna o sarcina de îndeplinit. Kreed de la îndeplinit, deoarece când îsi pune în cap sa faca ceva, ori face, ori nu se apuca daca stie ca nu iese. DJ undercover si undiscovered, Task_Kreed are la cei 20 de ani ai sai un simt deosebit al sunetului electronic. Mai ales când vine vorba de minimal-tech. În plus, da dovada de mult imaginatie si spirit ludic. Printre cele mai traznite idei care i-au trecut prin cap au fost sa-i fure Maven-ul lui Sasha si sa mearg în Anglia la toti DJ-ii acasa sau în studiouri. si sa ramâna acolo. A descoperit curentul electronic la sfârsitul scolii generale, prin muzica celor de la Prodigy, Safri Duo, Jean Michel Jarre si Orbital. Primul contact cu un mixer s-a produs în clasa a IX-a, când a fost unul dintre organizatorii balului bobocilor în Twice. Îsi aminteste de aceasta cu entuziasm: "A fost o senzatie extraordinara sa vada cum e sa ai un public în fata, sa încerci sa-i faci sa danseze pe muzica pe care o pui". Silviu este încrezator în fortele proprii: "Daca ar fi sa ma gândesc de ce mixez sau de ce îmi place muzica, as putea raspunde ca e singurul mod în care poti face oamenii sa traiasca alaturi de tine diverse stari emotionale".
Arta mixajului: Silviu a muncit serios pentru a deveni DJ. El s-a documentat, a încercat sa înteleaga structura pieselor, sa îsi creeze un mod de mixat urmarindu-i non stop pe DJ-ii care prestau în club. A urmat chiar si cursuri de mixaj. Vorbeste despre arta mixajului si spune ca “Totul a depins de mine, prin foarte multa munca si experienta.” A fost rezident în “Affinity” (fostul Tunnel). Considera ca stilul sau este utilizat de putina lume. Ingredientele care îl definesc sunt: personalitatea puternica, munca, ambitia si tehnologia: “Stilul meu îmi reflecta personalitatea. Când mixez îmi expun trairile, amintirile. Ma eliberez asa...ma exprim...îmi amintesc... gândesc.” De aceea, o sa regasiti sunete triste, greu de digerat, ritmurile acelea care sa îmi faca sa danseze sufletul si în acelasi timp si pe cel al publicului, deoarece în definitiv mixez pentru mine si pentru ei. Acesta este stilul meu, este... eu!”
Contract cu electrica Silviu îsi arata dedicatia fata de publicul sau la fiecare party. El îsi adapteaza tema setului sau, îl modeleaza dupa starile publicului. La ultimul sau party a mixat electroclash, pentru ca a dorit sa încerce altceva, un experiment. Cele mai frecvente peripetii de la party-uri au fost oprirea curentului pe principiul “Oricum întotdeauna sa te astepti la ceva când nu esti la un party mare sau chiar si atunci. Task_ Kreed încearca sa redea un sound nou printr-o combinatie de genuri care sa nu se asemene: minimal techno si glitch techno combinat cu electro bass. Accentul cade pe beat si mai ales asupra bass-ului profund sau ritmat care îi este specific si care te face sa te întrebi: Ce piesa este asta? O vreau si eu!





//Last Records:





2 comentarii:

Anonim spunea...

Task Kreed - Live @ Underground Party e fenomenal!!!!

Anonim spunea...

foarte interesante atat ca tech cat si ca sound!